Φροντίζουμε με την πείρα και την δημιουργικότητά μας, να κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις!

Ο άντρας των ονείρων σας μόλις σας έκανε πρόταση γάμου και ετοιμάζεστε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή μιας γυναίκας και, γι’ αυτό ακριβώς το λόγο έχουμε δημιουργήσει ειδικό τμήμα για νύφες στο Studio di Capelli. Με περισσότερες από 30 διαφορετικές λύσεις, μπορούμε να σας μεταμορφώσουμε σε μια παραμυθένια πριγκίπισσα. Οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε το κάνουμε πραγματικότητα, από σινόν και κοτσίδες έως πλούσιες μακριές μπούκλες. Είναι η ξεχωριστή σας μέρα και εμείς θα φροντίσουμε να κάνουμε τα πάντα για να σας μείνει αξέχαστη!

Μετά από αρκετή συζήτηση με τη νύφη για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της και το τι αποτέλεσμα θέλει να πετύχει, προτείνουμε νυφικά χτενίσματα για να διαλέξει, ώστε να μπορέσουμε να προσαρμόσουμε το στυλ (εάν θέλει ποστίς, extensions, τρέσες με κλιπ ή σινιόν).

Τα νυφικά χτενίσματα δεν επηρεάζονται τόσο από το μήκος των μαλλιών, παρόλο που βοηθάει και δίνει προσιτές επιλογές. Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να έχουν μακριά μαλλιά εκείνη την ημέρα. Πλέον, με τους διαφορετικούς τρόπους extension που εφαρμόζουμε, δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Φυσικά και με ένα καλό ποστίς μπορούμε να έχουμε θεϊκά αποτελέσματα.

Η νύφη μπορεί να βάλει extension για πρόσθετο μάκρος ή και όγκο. Επίσης, μια πολύ πρακτική λύση, είναι η χρήση κάποιου ποστίς με κλιπ ή χτενάκι, που στερεώνονται στα μαλλιά της νύφης. Οι εναλλακτικές προτάσεις είναι αρκετές και το αποτέλεσμα εκπληκτικό. Τα extensions γίνονται περίπου 3 εβδομάδες πριν το γάμο, ώστε να υπάρχει χρόνος για τις πρόβες χτενίσματος. Προτείνουμε 2 μήνες πριν να γίνουν ειδικές θεραπείες με μάσκες και προϊόντα περιποίησης. Με αυτό τον τρόπο προετοιμάζουμε το μαλλί, ώστε εκείνη την ημέρα να είναι extra λαμπερό και λείο.