ΣΕ ΤΙ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ Η MEDICAL WIG ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΕΡΟΥΚΑ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ;

Η μεμβράνη της medical wig είναι πολύ λεπτή, υποαλλεργική, με φυσικά μαλλιά, η ιδιαιτερότητα της οποίας είναι ότι επικολλάται στο κεφάλι προσφέροντας ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα, παρέχοντας την αίσθηση ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα από τα δικά μας φυσικά μαλλιά. Η εφαρμογή της είναι τέλεια καί παραμένει στο κεφάλι 24ώρες το 24ωρο χωρίς να χρειάζεται η αφαίρεση της.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ;

Ο ασθενής καλείται να έρθει σε επαφή με την εταιρία μας πριν ξεκινήσει η έντονη τριχόπτωση έτσι ώστε να αποκτήσουμε πλήρη και σαφή εικόνα του πελάτη προτού υποβληθεί σε ποιαδήποτε θεραπεία. Στόχος μας αποτελεί η διατήρηση της φυσικής σας εμφάνισης. Στην πρώτη μας συνάτηση καταγράφονται οι ακριβείς διαστάσεις της κεφαλής, σημειώνεται το χρώμα των μαλλιών, απεικονίζεται το κούρεμα και το χτένισμα ώστε αυτά να είναι ακριβώς τα ίδια και στη περούκα που θα ζητηθεί.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ;

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τις επιμέρους ιδιατερότητες του εκάστοτε πελάτη. Σήμαντικό ρόλο στον χρόνο παράδοσης της εξατομικευμένης περούκας παίζουν οι απαιτούμενες τεχνικές εργασίες όπως βαφή, ανταύγειες και κούρεμα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ;

Η διαδικασία για την εφαρμογή ξεκινάει με το κούρεμα των μαλλιών του ασθενή. Στη συνέχεια γίνεται εφαρμογή ειδικού gel, το οποίο καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια του κεφαλιού το οποίο είναι απολύτως ασφαλές καθώς είναι εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Φ και δεν προκαλεί καμία αλλεργία ή οποιαδήποτε άλλη παρενέργεια. Σε επόμενο στάδιο τοποθετείται η SDC MEDI wig παρέχοντας στην εικόνα του πελάτη ένα τέλειο και φυσικό αποτέλεσμα.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ;

Η περιποίηση των μαλλιών της SDC MEDI wig δεν διαφέρει καθόλου από την περιποίηση των φυσικών μαλλιών καθώς επιτρέπει το λούσιμο και το χτένισμα με σαμπουάν και μάσκα. Η εταιρία μας μπορεί να αναλάβει την περιποιήση της περούκας αλλά αυτό μπορεί να γίνει και σε κομμωτήριο της επιλογής του πελάτη ή ακόμα και από τον ίδιο τον πελάτη.

ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ;

Η συντήρηση πρέπει να γίνεται κάθε 25 με 30 ημέρες και καλλείστε να κλείσετε ραντεβού μαζί μας. Η διάρκεια της απαιτούμενης διαδικασίας είναι περίπου 2,5 ώρες.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΞΑΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ;

H SDC MEDI wig επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει ελεύθερα κατά τη διάρκεια της θεραπείας έτσι ώστε να μην επηρεάζει την επανέκφυση των μαλλιών. Όταν το μήκος των μαλλιών φτάσει στο στάδιο των 2cm έως 3cm υπάρχει η δυνατότητα να προστεθούν ειδικά κλιπς τα οποία προσφέρουν σταθερό αποτέλεσμα.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ;

Βεβαίως υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης από ασφαλιστικά ταμεία. Ο ασθενής αρχικά απαιτείται να ζητήσει από τον γιατρό του γνωμάτευση που να αναφέρει ότι υπάρχει πτώση μαλλιών και στη συνέχεια η εταιρία μας παρέχει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.