Εύκολα αποκτάτε με μία μόνο κίνηση και μέσα σε μόλις λίγα λεπτά το μήκος και τον όγκο που επιθυμείτε. Η τοποθέτηση γίνεται όποτε εσείς θελήσετε. Το Studio di capelli προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε τρεσο – κλιπ μαλλιών extension, ικανοποιώντας την κάθε σας εμφάνιση. Επιλέξτε από 100% φυσική τρίχα ή συνθετική. Αν ψάχνετε για ένα γρήγορο τρόπο να μεταμορφώνετε τα μαλλιά σας με κλιπ extension, τότε τον έχετε βρει! Το extensions κλιπ είναι εύκολο στην τοποθέτηση και ταυτίζεται απόλυτα με τα δικά σας μαλλιά – δίνοντάς σας μακριά μαλλιά, ανταύγειες ή πρόσθετο όγκο. Όλα τα κλιπ extension έρχονται σε μία ή πολλαπλές σειρές (τρέσες) και ποικίλουν σε μάκρος. Αυτό το είδος extension μπορεί να τοποθετηθεί και αντίστοιχα να βγει σε θέμα λεπτών. Και το σημαντικότερο, δεν είναι καθόλου αντιληπτά! Απλά εφαρμόστε το μόνη σας – Extensions με κλιπ! Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα… Είναι εύκολο και γρήγορο!

  Τοποθέτηση

  Σηκώνουμε τα μισά μαλλιά μας ψηλά με ένα κλάμερ (υπολογίστε στο ύψος του φρυδιού). Από την δεξιά πλευρά τραβάμε μια ευθεία γραμμή με τη βοήθεια μιας χτένας. Το ίδιο κάνουμε και από την αριστερή πλευρά.Κρεπάρουμε τα μαλλιά σε 3 σημεία που έχουμε σηκώσει τα μαλλιά:

       • Ακριβώς στην μέση του πίσω μέρους του κεφαλιού μας
       • Πάνω από το πίσω μέρος του αυτιού μας (υπολογίστε 2 δάχτυλα πάνω από το αυτί)
       • Αντίστοιχα στην άλλη πλευρά Κρεπάρουμε αρκετή ποσότητα μαλλιού και βάζουμε λίγο λακ στα τρία αυτά σημεία. Παίρνουμε τρεσσο κλιπ και ανοίγουμε τα κλιπ. Τοποθετούμε το μεσαίο κλιπ στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ακριβώς εκεί που έχουμε κρεπάρει, και το κλείνουμε. Κάνουμε το ίδιο και στα άλλα δύο σημεία. Λύνουμε τα μαλλιά… Και είσαστε έτοιμη! Σε 2 μόνο λεπτά έχετε μακριά, λαμπερά και πλούσια μαλλιά!