Οδηγίες περιποίησης φυσικής περούκας

 • Χτενίστε πολύ καλά την περούκα σας με μια μαλακή τρίχινη βούρτσα, ξεκινώντας πρώτα από τις άκρες τους και προχωρώντας προς τα πάνω βάζοντας πάντα θεραπευτικό λαδάκι.
  Λούστε την περούκα σας μέσα σε μια λεκάνη με σαμπουάν σε χλιαρό νερό –με αργές και κάθετες κινήσεις- από τις ρίζες προς τις άκρες για να μην μπερδευτούν τα μαλλιά της περούκας σας.
 • Ξεβγάλετε πολύ καλά και απλώστε πάλι την μαλακτική κρέμα με τα δάχτυλα σας σε όλο το μήκος της περούκας σας.
 • Ξεβγάλετε την πάλι πολύ καλά και ταμπονάρετε τα μαλλιά της περούκας σας σε μια πετσέτα χωρίς να τα τραβάτε. Στην συνέχεια ξεμπερδέψτε τα με μια μαλακή τρίχινη βούρτσα από τις άκρες προς τα πάνω, βάζοντας πάντα θεραπευτικό λαδάκι ή ειδικό μαλακτικό HAIR SPRAY για ευκολότερο χτένισμα των μαλλιών της περούκας σας.
 • Γυρίστε την περούκα ανάποδα και αφήστε την να στέγνωση φυσικά πάντα υπό σκιά πάνω σε μια πετσέτα ή με την βοήθεια ενός σεσουάρ.
 • Μόλις στεγνώσει καλά (το εσωτερικό μέρος της περούκας ) την τοποθετείτε πάνω σε μια βάση κεφαλής και στεγνώνετε πολύ καλά τις ρίζες και τις άκρες των μαλλιών της περούκας. Στην συνέχεια ,αν θέλετε τυλίξτε την περούκα με ΡΟΛΑ ή χρησιμοποιείστε FLAT IRON (ΓΙΑ ΙΣΙΩΜΑ) ή ΨΑΛΙΔΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ή απλά το ΣΕΣΟΥΑΡ σας για να δώσετε το στυλ χτενίσματος που επιθυμείτε.
 • Να τοποθετείτε την περούκα σας πάντα εφόσον έχει στεγνώσει με χαλαρά τα θυλάκια αυξομείωσης μεγέθους σε μια βάση κεφαλής όταν δεν χρησιμοποιείται για να διατηρείται το χτένισμα της περισσότερο.

Προσοχή

 • Απαγορεύεται η χρήση ΟΞΥΖΕΝΕ 40vol όπως επίσης και στην ΝΤΕΚΑΠΑΖ. Προτιμάτε την χρήση ΧΡΩΜΟΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΣ αντί ΒΑΦΗΣ.
 • Αποφεύγεται την άμεση επαφή μηχανημάτων που εκπέμπουν υπερβολική θερμότητα όπως ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ, ΣΑΟΥΝΑ(ΑΤΜΟΣ),ΚΟΥΖΙΝΑ ,ΦΟΥΡΝΟΣ, ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ.
 • Πιάνετε πάντα τα μαλλιά της περούκας σας, είτε χαμηλά είτε ψηλά με την βοήθεια ενός κλιπ ή με ένα κτενάκι πριν κολυμπήσετε (θάλασσα ή πισίνα), και στην συνέχεια λουστείτε όπως περιγράψαμε παραπάνω.

Το Studio di Capelli βρίσκεται στο κέντρο της Κηφισιάς επί της Λεωφόρου Κηφισίας 263, τηλέφωνο 210 6232854, fax 210 6232887. Παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τις οποίες δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Helena Rossi

@studio_di_capelli

Follow us on instagram
studio-di-capelli
Επικοινωνία
Instagram