ΦΥΣΙΚΗ ΠΕΡΟΥΚΑ SDC MEDI

   Η αλωπεκία ανεξαρτήτου τύπου, μορφής και αιτιών, επηρεάζει αισθητά την εμφάνιση και κατά συνέπεια τη ψυχολογία, την εν γένει συμπεριφορά και καθημερηνότητα ατόμων και των δύο φύλλων. Το δυσάρεστο φαινόμενο της απώλειας ή αρραίωσης των μαλλιών αποτελεί επίσης μία από τις πιο συχνές παρενέργειες ασθενών που υποβάλλονται σε χημειοθεραπείες, θεραπείες με ακτινοβολίες και άλλων μορφών θεραπείες.
   Η νέα τεχνική της περούκας SDC MEDI είναι μία πρωτοποριακή μέθοδος η οποία αποτελεί εξέλιξη της απλής περούκας παθήσεων. Ενδείκνυται για περιπτώσεις ασθενών οι οποίοι θέλουν να έχουν πλήρη αντικατάσταση των δικών τους μαλλιών. Σε αυτή την περίπτωση η φυσική περούκα SDC MEDI είναι η ιδανική επιλογή.
   Πιο συγκεκριμένα, η περούκα SDC MEDI βασίζεται σε μία εξαιρετικά λεπτή χειροποίητη υποαλλεργική μεμβράνη επί της οποίας είναι πλεγμένες με το χέρι μία προς μία οι τρίχες φυσικών μαλλιών. Η περούκα SDC MEDI ταιριάζει απόλυτα στο σχήμα και στο μέγεθος του κεφαλιού διότι γίνεται ειδική παραγγελία στα μέτρα του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Φτιάχνεται ειδικά για κάθε περίπτωση και η τοποθέτηση της γίνεται με επικόλληση κατά την οποία επιτυγχάνεται η τέλεια εφαρμογή προσφέροντας το πιο άρτιο αποτέλεσμα. Η χρήση της SDC MEDI είναι εξαιρετικά ασφαλής. Δεν εμφανίζει κάποιου είδους αλλεργίας και μπορεί να φορεθεί από από άντρες, γυναίκες ακόμη και παιδιά.

Τα πλεονεκτήματα της περούκας SDC MEDI είναι ξεχωριστά και ιδιαίτερα. Πιο συγκεκριμένα:

        • Με πολύ φυσικό τρόπο αντικαθιστά πλήρως τα φυσικά μαλλιά του ασθενή καθώς εφαρμόζει τέλεια πάνω στην επιφάνεια του δέρματος.
        • Παραμένει μόνιμη στο κεφάλι χωρίς να είναι απαραίτητη η αφαίρεση της.
        • Η χρήση της είναι ακριβώς η ίδια όπως στα φυσικά μαλλιά αφού επιτρέπει το βάψιμο, το λούσιμο, το χτένισμα ακόμη και το κολύμπι στη θάλασσα.

Η νέα τεχνική της SDC MEDI είναι προϊόν εγκεκριμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων και καλύπτει την ανάγκη της πλήρης αντικατάστασης των μαλλιών.